BUGOJNO: Sutra veliko otvorenje objekta “Sevdah”: Gost večeri: Kenan Mačković

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Od ovoga četvrtka, 02. novembra Bugojno će dobiti novi objekat u gradu koji će bez sumnje privući veliku pažnju. Riječ je o kafeteriji “Sevdah”, orijentalno bosansko mjesto koje se nalazi u ulici Sultan Ahmedova b.b., gdje vas očekuju najbolji i najkvalitetniji domaći kolači (Hurmašice, Turske hurmašice, Sultan lokum, Kadaif, Muhalebija, Tulumba, Jabukovača, Baklava, Car baklava, Ružice i Tufahija) te topli napitci i sokovi u kojima ćete bez sumnje uživati.

Već prve večeri, za odličnu atmosferu bit će zadužen talentovani pjevač Kenan Mačković koji je pobjedio na OBN Music Talents 2006. godine.

“Sevdah” je novo mjesto na dva sprata i pogodno je za sve ljubitelje ugodnog noćnog provoda, koje je ujedno idealno za dnevnu dozu mira.

Odvojite vrijeme za sebe i vaše prijatelje, za porodična okupljanja i posjetite novo mjesto u Bugojnu. “Sevdah” će osvojiti vaše simpatije, te samom ponudom i pogodnostima pomjeriti granicu vaših provoda. U objektu se neće prodavati niti posluživati alkohol.

Na veliko otvorenje, 02. novembra u 20:00 svi ste dobrodošli, ulaz je besplatan. Osjetite novu dimenziju izlazaka. Objektiv našeg portala će biti zadužen za fotografisanje.

“Sevdah” pratite i putm Facebooka: https://www.facebook.com/sevdah.info/


http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/