BUGOJNO: Poljoprivredna apoteka Frozen Berries jedina u gradu nudi certifikovane preparate (GALERIJA)

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Poljoprivredna apoteka Frozen Berries otvorena je sa namjerom unaprijeđenja poljoprivredne proizvodnje u našem kraju, a djelatnost je prodaja sjemenskog i sadnog materijala, sredstava za zaštitu bilja, te razne opreme za povrtlare i voćare.

Pored sredstava za zaštitu bilja u konvencionalnoj, integralnoj proizvodnji u ponudi se nalaze certifikovani preparati za organsku proizvodnju. Jedini smo u gradu sa pomenutim preparatima.

U ponudi Frozen Berriesa mogu se pronaći sadnice povrća, sjemenska roba (sjeme povrća, krompir…), stočna hrana, hrana i oprema za kućne ljubimce, mineralna i organska gnojiva te preparati za ekološku poljoprivredu.

U ovoj apoteci možete kupiti razni poljoprivredni alat tipa vrtna mehanizacija (kosilice, trimeri, atomizeri, prskalice, zaštitna oprema) i vrtni alat. Također kod nas možete pronaći i koncentrat i hranu za sve vrste domaćih životinja i stočnu hranu po najpovojnijim cijenama u gradu.

Naše stručno osoblje Vam je na usluzi od ponedjeljka do subote od 08:00 do 17:00.

Posjetite nas i na našoj Facebook stranici Poljoprivredna Apoteka “Frozen Berries”

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/