BUGOJNO: Poginula dva mladića

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/
U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Čurčića Lug na magistralnom putu M-16 Donji Vakuf – Bugojno poginule su dvije osobe, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a SBK.

“Saobraćajna nesreća je prijavljena u 1 sati i 15 minuta, a u njoj su učestvovala tri vozila – Škoda, Passat i autobus marke Setra”, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a SBK.

U nesreći su izgubljena dva mlada života, a prema informacijama iz MUP-a SBK smrtno su stradali S. D. rođen 1999. i A. A. rođen 1997. Obje osobe koje su smrtno stradale nastanjene su u Donjem Vakufu.

U istoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede opasne po život zadobila je još jedna osoba koja je prevezena u Kantonalnu bolnicu u Travniku.

Zbog obavljanja uviđaja jutros je bio obustavljen saobraćaj na dijelu magistralnog puta M-16 a vozila su preusmjeravana preko Prusca.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/