Bugojno Danas u posjeti mega projektu Biser Rostovo: Ulazi se u završnu fazu radova

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Danas je ekipa portala Bugojno-danas.info posjetila mega projekat Biser Rostovo koji ulazi u završnu fazu izgradnje. Višemilionski objekat se mnogo razlikuje od naše zadnje posjete, za samo dva mjeseca je mnogo toga urađeno, a ostalo je još dva mjeseca do planiranog završetka izgradnje. Obišli smo radove i popričali sa najzaslužnijom osobom što se Biser Rostovo gradi i uspješno završava izgradnja nadomak Bugojna. Pročitajte u nastavku šta je koordinator projekta Biser Rostovo Asim Šahman, otkrio za naš portal:

“Rade se završni radovi što se tiče građevinskih radova, struja je u velikoj mjeri razvedena, urađena je ventilacija, grijanje je razvedeno. Pristupamo finalnim radovima što se tiče ovih poslova. Uskoro ćemo pristupiti unutrašnjem uređenju hotela i soba. Sve ugovore smo potpisali što se tiče unutrašnjeg uređenja, namještaja i dekoracije. Očekujemo da planiranim tokom ide čitava izgradnja objekta. Planiramo krajem marta da će biti sve gotovo. Nema nikakvih prepreka trenutno. Nadam se da možemo za dva mjeseca dosta posla uraditi i objekat privesti kraju. Sutra dolazi firma koja će raditi parket u dvorani. Imamo ugovor da će 10. marta biti gotov parket. Svlačionice će biti završene i ranije kao i tribine i sjedalice. Ovih dana se počinje raditi keramika po svlačionicama i sanitarnim čvorovima, tako da će dvorana biti gotova sigurno do 25. marta 2018. Kapacitet dvorane će biti oko 750 sjedećih mjesta. Što se tiče turnira “Rukomet je moja budućnost” vjerujem da ćemo još jednom igrati u Bugojnu u KSC-u. Puno je posla urađeno”, rekao je za portal Bugojno-danas.info koordinator projekta Biser Rostovo, Asim Šahman.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/