Uživajte još koji dan: U BiH sunčano, dnevna temperatura do 13 stepeni

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

U Bosni i Hercegovini danas će većinom preovladavati pretežno sunčano vrijeme.

Još dva dana sunca, pa ponovo tmurno vrijeme sa padavinama Još dva dana sunca, pa ponovo tmurno vrijeme sa padavinama

Prijepodne će biti magle ili niske naoblake po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne, Krajini, sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Vjetar u Bosni slab južnog smjera. U Hercegovini vjetar slab sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13 stepeni.

U Bugojnu sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko 12 stepeni.

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno sunčano. Magle ili niske naoblake ima po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne, Krajini, sjeveru i sjeveroistoku Bosne.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bugojno i Livno -4 stepena, Grude, Jajce i Tuzla -3, Bihać, Bjelašnica, Gradačac, Sanski Most, Široki Brijeg i Zenica -2, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Sarajevo i Srebrenica -1, Brčko i Zvornik 1, Mostar i Trebinje 3 i Neum 6 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 959hPa, za 15hPa je veći od normalnog i opada, saopćeno je iz federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

faktor.ba

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/