Bugojanska firma Cooling system d.o.o dogovorila saradnju u Milanu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Predstavnici bugojanske firme Coolig System d.o.o boravili su u Milanu na jednom od najvećih sajmova iz oblasti klimatizacije.

Prilikom posjete održani su sastanci sa naj poznatijim svjetskim firmama iz navedene oblasti te je dogovorena saradnja.

Očekuje se i posjeta italijanskih partnera našem gradu.

Osnovna djelatnost firme Cooling System d.o.o iz Bugojna je servisiranje rashladnih mašina i opreme za klimatizaciju. Dugogodišnje iskustvo, te odgovoran i predan rad nagrađeni su povjerenjem klijenata. Cilj je da osiguraju poslovnim partnerima najbolju uslugu u servisiranju i održavanju njihovih postrojenja.

Cooling System d.o.o izvršava veoma složene i zahtjevne servise na klimatizacijskoj opremi. Servisiraju neke od najpoznatijih svjetskih brendova poput Carrier, Daikin, McQuay, Airwell, TononForty, Galletti i mnogih drugi. Održavaju rashladna postrojenja u hotelima, tržnim centrima, stambenim i poslovnim prostorima kao i u proizvodnim pogonima.

Pored usluge servisiranja i održavanja opreme, Cooling System d.o.o nudi i prodaju:

rashladnih mašina(chiller) sa svim tipovima kompresora
toplotne pumpe (heat pump)
ventilokonvektore(fan coil) : kasetne, parapetne, kanalne

Klijentima osiguravaju kvalitetnu opremu, pomoć prilikom odabira opreme, izradu projektne dokumentacije, nadzor prilikom izvođenja radova te brigu o vašoj opremi i nakon prestanka važenja garancije.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o