Bingo u Bugojnu pravi regionalni centar

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nakon otvaranja dvaju trgovačkih centara u Bugojnu, kompanija Bingo iz Tuzle planira na teritoriji toga grada realizirati nove projekte.

U planu je, naime, otkup svih proizvedenih količina povrća od bugojanskih poljoprivrednih proizvođača, i realizacija više značajnih infrastrukturnih projekata.

 Kupujmo domaće: Bingo u Bugojnu pravi regionalni centar

O tome je vlasnik Binga Senad Džambić, skupa sa svojim saradnicima, razgovarao s bugojanskim načelnikom Hasanom Ajkunićem.

– Drago nam je da smo s Općinom Bugojno uspostavili dobre partnerske odnose.  Potrudit ćemo se da novim projektima zaokružimo ponudu, za koju sam sigurna da će privući pažnju kako stanovnika ovog grada, tako drugih mjesta u BiH, pa i u susjedne Republike Hrvatske.

S najvećom domaćom naftnom industrijom “Hifa group“ gradit ćemo moderan stambeno-poslovni blok, i to će biti jedno od naših većih ulaganja – kazala je službenica za odnose s javnošću u kompaniji Bingo Tatjana Paunoski.

 Kupujmo domaće: Bingo u Bugojnu pravi regionalni centar

Načelnik Ajkunić ističe da će Bugojno na taj način postati regionalni centar koji će moći udovoljiti potrebama svih građana.

Osim toga, pružit će se prilika jednom broju nezaposlenih da dobiju posao.

– Bingo više nije samo tržni centar, već za sobom vuče i druge proizvodnje. Mi smo ovih dana razgovarali o mogućnosti otvaranja tvornice flaširane vode u rejonu Husića vrela, na teritoriji Mjesne zajednice Vesela.

Raduju nas, također, najave o mogućoj izgradnji stambenih objekata, hotela i benzinske pumpe – istakao je.

fokus.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/