Iz ŽNK Široki Brijeg čestitali ŽNK Iskra: Čestitke na pobjedi, ugošćeni smo više nego prijateljski!

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nogometašice Iskre i Širokog Brijega u nedjelju su odigrale pravi prvenstveni meč u pravoj sportskog atmosferi, a na kraju su Bugojanke zasluženo slavile sa 2:1. Viđena je fer i korektna utakmica, a iz bugojanskog kluba dali su pravi primjer ostalim sportskim klubovima u našem gradu koji vrlo često svoje protivnike na terenu dočekuju u pravom smislu te riječi. Iz ŽNK Široki Brijeg na svojoj zvaničnoj Facebook stranici oglasili su se poslije susreta sa Bugojankama.

Borba naših cura sve do zadnje minute ali bez tog izjednačujućeg gola. Sve to izgleda puno bolje u odnosu na prvu utakmicu, te sa podizanjem forme, u narednim kolima očekujemo i prve bodove. Prvi službeni, ujedno i povijesni pogodak za našu ekipu postigla je Julija Kvesic! Čestitamo Juliji a također čestitke domaćinima na pobjedi te na fer i korektnoj igri i moramo naglasiti da su nas gosti iz Bugojna primili i ugostili više nego prijateljski, te im na tome zahvaljujemo! Mi idemo dalje sa treninzima i pripremama za III. kolo, gdje smo domaćini ekipi ŽNK “Tomislav” iz Tomislavgrada. Srdačan i sportski pozdrav ŽNK ŠIROKI BRIJEG, stoji u saopćenju ovog tima.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o