BEST svečano otvorio novu poslovnicu u Bugojnu

# https://www.zekataxi.com/

UTD BEST iz Travnika otvorio je novi supermarket u Bugojnu. Naime, riječ je o premještaju iz starog poslovnog prostora u potpuno novi, moderniji, prostor veličine 1000 m2.

U novom supermarketu potrošačima se nudi širok asortiman proizvoda. Isti je zvanično počeo sa radom u 10:00 sati, a kupci su uz kupovinu mogli uživati osim u kupovini, i u promociji proizvoda koji se mogu kupiti u BEST-u, ali i odmoriti u novom caffe-u BEST koji je otvoren u sklopu objekta.

Novim objektom kupcima u Bugojnu je stvorena nova ponuda koja pokušava da zadovolji sve potrebe kupaca po povoljnim cijenama ističe direktor kompanije BEST Stipo Frančić.

Direktor kompanije BEST kaže da se konstantno osluškuju potrebe i želje kupaca, stvaraju vizije i onda u skladu sa mogućnostima firme pokušavaju realizovati zamišljeno.

U novoj poslovnici BEST-a u Bugojnu je zaposleno novih 11 radnika, te uz prijašnjih 9 dolazi se do brojke od 20 radnika.

Tntportal.ba

https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponuda_tehnike/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o