Alma Ras i ove sezone donosi sjajnu kolekciju

Najbolji dio prelaska iz sezone u sezonu, jesu zapravo novi modeli koji krase police omiljenih nam butika. Spavaći program i donje rublje odjevni su komadi koji se ne vide, ali itekako mogu „podići“ svaku odjevnu kombinaciju i raspoloženje. Svjesne toga, mnoge žene posebnu pažnju posvećuju odabiru rublja i ništa ne prepuštaju slučaju.

Ove sezone Alma Ras brend donosi nam prepoznatljive krojeve protkane novim dezenima i nježnim nijansama koje će preovladavati u našem ormaru. Pojedine boje savršeno oslikavaju prirodu koja nas okružuje u jesenskim danima, tako da hladniji dani istovremeno donose i posebnu toplinu.

Činjenica je da svako od nas ima poseban stil i različit ukus, pa samim tim i omiljene modele donjeg rublja, pidžama ili spavaćica. Zahvaljujući različitosti krojeva, u novoj Alma Ras kolekciji svaka od vas pronaći će nešto za sebe. Čipkana spavaćica sa elegantnim satenskim bretelema savršeno će se uklopiti sa senzualnim dugim ogrtačem za romantična jutra i noći. U istoj luksuznoj liniji pronaći ćete i ekskluzivno donje rublje i grudnjake. Za one koje vole pamučne kombinacije, pored pidžama, tu je i novi model spavaćice na kopčanje u kojoj ćete poželjeti ostati cijeli dan. Naravno, ni ove sezone nisu preskočili pidžame i donje rublje od sofisticirane viskoze, koju još zovu luksuznom svilom. Volimo i radujemo se svakoj novoj kombinaciji za spavanje, brenda Alma Ras, jer nam dodir prirodnih materijala godi i miluje našu kožu.

U Alma Ras butiku uvijek možete potražiti i BASIC komade s kojim ne možete pogriješiti, jer oni se sjajno uklapaju kako u ležernim i formalnim, tako i u glamuroznijim prilikama.

Budite jedna od sretnica koja će prva zgrabiti svoj komad iz nove kolekcije i uživati u njemu. Već danas posjetite Alma Ras butik na adresi Nugle II, TC Rose ili pak kupujte iz udobnosti svog doma putem web shop-a.