ALMA RAS I MANNERS NOVA KOLEKCIJA: Pidžame već od 32,90 KM!

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Proljeće/ljeto kolekcija 2019. stigla je u Alma Ras butik, Bugojno. Prilika da počastite sebe ili vama drage osobe novim donjim rubljem ili spavaćim programom. S novom kolekcijom brendovi Alma Ras i Manners vam donose i nove pogodnosti. Odabirom dva artikla, treći dobijate na poklon. Pidžame možete potražiti po cijeni već od 32,90 KM.

I u ovoj, kao u svim prethodnim Alma Ras kolekcijama, poseban akcenat je na udobnosti, zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima. Romantična čipka i nježne prozračne boje, od aqua-plave do ledenosive i  karmin-roze koju možete pronaći u ekskluzivnoj liniji za specijalne prilike, te cvjetni i tačkasti dezeni ukrašavaju i uljepšavaju većinu modela. Kao ultimativno ženstveno rješenje posebno su se izdvojili modeli iz viskozne grupacije u cvjetnim kombinacijama sa svijetloplavom i bijelom bojom. Krojevi ovih modela naglašavaju i slave prirodnu ljepotu žene. Moderan prizvuk i dašak glamura satkani su u neodoljivoj čipki i ukrasnim mašnicama, a pojedini modeli pogodni su i za vanjske odjevne kombinacije. Posebno zadovoljstvo očekuje vas u prozračnim ljetnim komadima, počevši od majica koje možete kombinovati uz vruće ljetne hlače, pa do simpatičnih haljinica za večernje šetnje.

Nova Manners kolekcija za predstojeću sezonu inspirisana je urbanim i brzim načinom života. Tradicija ovog brenda zasniva se na kvaliteti i modernom dizajnu. Udobnost i prefinjen stil, i u ovoj kolekciji, pružit će vam prirodni materijali i prepoznatljivi Manners krojevi. Boje i motivi koji dominiraju čine ovu kolekciju muževnom. Imperativ ovog ljeta zasigurno su majice kratkih rukava morskih motiva, te šorc i slip za kupanje.

Alma Ras butik, u Bugojnu, potražite na adresi Nugle II,  TC Rose (Veliki Konzum).

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'