ALMA RAS BAZAR: Prilika koja se ne propušta!

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ http://shop.janj.ba/

Dočekajte spremno zimska jutra i noći u udobnim toplim tkaninama koje će zagrijati vaše tijelo i osigurati mu potreban odmor. U modelima brendova Alma Ras i Manners zasigurno ćete svojoj koži priuštiti najbolji i najugodniji dodir. Ovaj mjesec očekuje vas mnoštvo različitih pogodnosti. Posebno odabran asortiman za žene i muškarce, iz nove kolekcije, od donjeg rublja pa do spavaćeg programa našao se na sniženju od 20%. Ako se ipak odlučite za frotirne pidžame ili termo program, drugi jeftiniji artikal iz ovih linija može biti vaš za 50% manju cijenu.

U Alma Ras butiku kreiran je i jedinstven projekat nazvan BAZAR. Ovo je prilika koja se ne propušta, jer za vrijeme trajanja Bazara, svi artikli sniženi su do 30%. Alma Ras butik u Bugojnu nalazi se na adresi Nugle II,  TC Rose (Veliki Konzum), a Bazar će se održati 8. novembra.

Kompletan asortiman Alma Ras brenda zasnovan je na potrebama i željama svih dama koje traže udobnost, a istovremeno ne žele žrtvovati senzualnost. Kvalitetni i nježni materijali, te sofisticirani detalji prepoznatljivi su aduti ovog brenda za dame. Za muškarce koje vole biti u skladu s trendovima, ali izuzetno cijene udobnost, brend Manners nepogrešiv je izbor.

Sve aktuelnosti i novosti možete saznati na oficijelnim Alma Ras i Manners FB stranicama.

https://www.bugojno-danas.info/hidzama-alisa-profesionalne-usluge-hidzame-u-gornjem-vakufu/' http://bit.ly/2K82har'