Zlata iz Bugojna pokrenula YouTube kanal “Zlatina Kuhinja” na kojem snima recepte iz vlastite kuhinje

Zlata Pilić iz Bugojna je odlučila pokrenuti YouTube kanal pod nazivom “Zlatina Kuhinja” na kojem objavljuje svoja ukusna jela svakodnevno. Kako navodi hobi joj je kuhanje i to je odlučila podijeliti na društvenoj mreži YouTube. Pitali smo je odakle ideja da pokrene YouTube kanal i kakvi su planovi za dalje:

Svakodnevno kuham, kako slane tako i slatke recepte. YouTube kanal Zlatina kuhinja sam pokrenula 4.11.2019. Odlučila sam se prije svega jer volim kuhati, drugi razlog je što će svi ovi snimci ostati na YouTube mreži od kojih će se mnogi okoristiti u svojim kuhinjama. Najveću ulogu je odigrao moj sin koji me je ubijedio da krenem sa snimanjem recepata. Nadam se da ćete uživati u mojim snimcima i vrlo rado prepisati neki jer sve što kuham trudim se da je najukusnije, bilo da se radi o slanom ili slatkom receptu. Hvala svima na podršci, pretplatite se na moj YouTube kanal Zlatina Kuhinja, besplatno je.”

Na YouTube kanal Zlatina Kuhinja možete se besplatno prijaviti tako što ćete ući u aplikaciju YouTube na mobitelu ili računaru i upisati zlatina kuhinja a potom kliknuti na PRETPLATITE SE ili SUBSCRIBE (primjer u nastavku).

U nastavku pogledajte recepte koje je Zlata snimila: