Alispahić: ‘U sljedećih desetak dana bit će poznato ostajem li u Šibeniku’

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Iako je još uvijek aktivan, Mehmeda Alispahića već sada možemo nazvati legendom Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik. Njegovo ime bit će zlatnim slovima upisano u klupskim almanasima, kao ‘playmaker’ generacije narančastih koja je došla do finala Kupa Hrvatske i izborila izlazak u Europu. Karijera je nakon toga Mešu odvela u druge klubove (Dinamo, Rijeka, Sarajevo), ali se uvijek vraćao u Šibenik. Vratio se tako i krajem listopada prošle godine, kako bi narančastima pomogao da se izvuku iz gliba u koji su upali. I uspio je u tome, bio je, naime, jedan od najboljih igrača Šibenika u završnici prvog dijela 2.HNL.

– Šibenik je moj drugi dom. Odavde mi je i djevojka, tu sam stekao puno dobrih prijatelja, tu sam se, uostalom i igrački afirmirao, i zato nisam dvojio kad me je trener Anđelko Godinić pozvao da pomognem – priča nam Alispahić koji je u ponedjeljak, s ostatkom šibenske momčadi, krenuo u pripreme za proljetni dio prvenstva.

– Osjećam se dobro. Radio sam na sebi i za vrijeme stanke, tako da spreman ulazim u pripreme. A njih valja odraditi što bolje jer Šibenik u nastavku sezone čeka težak posao. Ovi momci koji su ovdje imaju kvalitetu, željni su rada i, uz najavljena pojačanja, koja su svakako neophodna, mislim da će to izgledati puno bolje nego u prvom dijelu – veli veznjak narančastih. Međutim, hoće li Alispahić navući narančasti dres i na proljeće, još uvijek je otvoreno pitanje.

– Imam nekih ponuda iz inozemstva, tako da uistinu još ne znam kako će se sve završiti. Trener Balajić dao nam je rok do 28. siječnja da riješimo svoje statuse, ali vjerujem da ću i prije toga znati idem ili ostajem. Ponovit ću ono što sam rekao. U hrvatskoj drugoj ligi mogu igrati jedino za Šibenik, tako da u obzir dolazi samo prva liga, odnosno inozemstvo. Ušao sam u tridesetu godinu i krajnjije čas za neki inozemni angažman.  Ponavljam, sve bi trebalo biti poznato kroz sljedećih desetak dana – zaključio je Mehmed Alispahić.

sibenskiportal.rtl.hr

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o