Admir Škandro ponovo izabran za predsjednika Općinske organizacije SDP BiH Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

U utorak, 15.oktobra 2019.godine u Kristalnoj sali Općine Bugojno, održana je Izvještajno-izborna Konferencija Općinske organizacije SDP BiH Bugojno na kojoj je izabrano novo rukovodstvo za mandatni period 2019.-2023. godina.

Za predsjednika Općinske organizacije SDP BiH Bugojno izabran je dosadašnji predsjednik i aktuelni zastupnik SDP-a u Skupštini Srednjobosanskog kantona Admir Škandro.

Izabran je i novi Općinski odbor od dvadeset pet članova,te tročani Nadzorni odbor.

Nakon Izvještajno-izborne Konferencije, u Općinskoj organizaciji izborni proces se nastavlja izborom novih rukovodstava u osnovnim i interesnim organizacijama koje djeluju unutar OO SDP BiH Bugojno.

Prisutnim delegatima, njih preko stotinu, obratio se predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB Nijaz Helez i potpredsjednik SDP BiH Zukan Helez.

Predsjednik Admir Škandro uputio je čestitke izabranim članovima, naglasio je da nas očekuje mnogo ozbiljnog i teškog rada, te pozvao sve članove da se aktivno uključe u rad naše organizacije kako bismo zajedno zaustavili negativne trendove koji su posljedica nerada i nesposobnosti aktuelne vlasti.

https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija-pop-up/