BUGOJNO: Težak udes između kamiona i motora

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

Danas oko 13 sati dogodila se saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod “Beka” na magistralnom putu Bugojno-Donji Vakuf, saznaje portal Bugojno Danas.

U sudaru su učestvovali vozač Č. A.(62) iz Bugojna koji je upravljao kamion Man i vozač motocikla Jamahe M. P.(25) iz Travnika.

Brzom reakcijom hitne službe Bugojno povrijeđeni motorista je prebačen u Dom zdravlja Bugojno nakon čega je hitno odvezen u Kantonalnu bolnicu Travnik.

Kako neslužbeno saznajemo, povrijeđeni vozač motora je teže povrijeđen.

Nekoliko mještana Karadža i okolnih naselja nam se javilo i apelovalo da upozorimo nadležne da učine nešto po pitanju pomenute raskrsnice na kojoj se događaju često udesi, čak je jedan završio sa smrtnih ishodom.

Bugojno-danas.info

https://www.bugojno-danas.info/od-1-oktobra-obuka-za-cnc-programera-operatora-u-srednjobosanskom-kantonu https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/