Zlatan Stipišić Gibonni po prvi put u Središnjoj Bosni u BUGOJNU

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

27.04.2018. u 19:00 velikim spektakularnim koncertom u sportskoj dvorani KSC Bugojno, u sklopu obilježavanja Dana općine Bugojno, u organizaciji HKD Napredak Podružnice Bugojno, počastit će nas jedan od najvećih hrvatskih glazbenika – GIBONNI.

Priča o uspjehu i karijeri Zlatana Stipišića Gibonnija, ovog istinskog barda osebujnog i karakterističnog izričaja, nesumnjivo je jedna od najsvjetlijih stranica hrvatske glazbene povijesti. Gibonni je najpopularniji pjevač hrvatske glazbene scene u posljednjih petnaestak godina, najtiražniji kantautor svih vremena u Hrvatskoj, cijenjen jednako kao veliki autor i briljantan pjesnik. On je definitivno najpoznatiji po svojoj samostalnoj kantautorskoj karijeri, jedinstvenom spoju roka, suvremenog popa i dalmatinskog zvuka, koji svojom magičnom sinergijom melodije i stiha olako puni sve koncertne dvorane i stadione, kako u regiji tako i diljem Europe.

Gibonnijevu glazbu, osebujni crossover popa i rocka, sa karakterističnim elementima mediteranskog glazbenog kolorita, karakterizira jedinstveni i melankolični osjećaj, te intimni i angažirani tekstovi. Svaka pjesma nosi njegov jedinstveni potpis i pečat, kojim je, kao malo tko izgradio i očuvao vlastiti glazbeni identitet.

2001. objavljen je ”Mirakul”, kojim je Gibonni ponovo srušio sve rekorde i granice koje je do tada postavio. U 13 novih Gibonnijevih pjesama prepoznali su se i svjetski glazbenici koji su surađivali sa Gibonnijem ali i sa njegovim idolima – bubnjar Manu Katche iz Pariza koji je svirao na Stingovim turnejama, a surađivao je i s Peterom Gabrielom, Paulom Youngom, Joeom Satrianijem, grupom Dire Straits i drugima, basist Pino Palladino iz Londona koji je svirao na albumima Erica Claptona, surađivao s Peterom Gabrielom, Phillom Collinsom, Eltonom Johnom, Johnom Sealom i drugima, world music zvijezda Geoffrey Oryema, pjevač talijanske grupe ”Stadio” Gaetano Curreri i Vlatko Stefanovski.

I u Bugojnu nas očekuje glazbeni ugođaj, «best of the best», od starih nezaboravnih hitova Judi, zviri i beštimje, Mirakul, Toleranca, Cesarica (koju je Gibo napisao za Olivera), Projdi vilo, Činim pravu stvar, Lipa moja, Oprosti, Zlatne godine….pa do najnovijih Nisi više moja bol, Onako od oka, Udica, Kad sam nasamo s njom, Za tvoje dobro sa albuma «Familija»

Naslov albuma „Familija“ je po riječima Zlatka Galla «više no znakovit. Naravno zbog Olivera i njegova „kućnog“ aranžera i producenta Elvisa Stanića, zbog producenta i aranžera Nikše Bratoša – s kojim je Gibo potpisao najbolje i najznačajnije albume – ali i zbog Marka Ramljaka, Vlatka Stefanovskoga, Maaseja Kovačića, Manua Katchea, Pina Palladina, Matije Dedića… odnosno ekipe glazbenika ali i prijatelja s kojima je Gibonni zajedno odradio najbitnije etape u svojoj karijeri.“

GIBONNI – Veliki koncert u Bugojnu – 27.4.2018.

Dođite “Dobri judi” da zajedno uživamo u ovoj glazbenoj čaroliji, da zajedno podijelimo radost i ugođaj ovog spektakla, jer Gibonni obećava koncertni doživljaj koji ćemo zacijelo dugo nositi u sjećanju! Učinimo «pravu stvar», jer će nam Gibo podijeliti »i verse i note». Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!
_ _

Prodaja ulaznica počinje 22.03.2018. na svim prodajnim mjestima:

Online prodaja karata preko Kupikartu.ba : http://kupikartu.ba
Fizička prodajna mjesta diljem BiH – preko Kupikartu.ba: https://www.kupikartu.ba/page/listaagencija

Prodajna mjesta u Bugojnu:

Blagajna KSC Bugojno – Tel.: 030 509 722
Tajništvo HKD Napredak Bugojno / kraj DM-a (od 09 do 13 sati) – Tel.: 030 252 198
Riky's bar Bugojno (svakim danom od 08 do 23 sata)

Cijena ulaznica:

20.- KM tribine (sjedenja)
15.- KM parter (stajanja)

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/