Ženski nogometni klub Iskra kreće u nove pobjede: Održana prozivka uz nova pojačanja

# https://www.zekataxi.com/

Mi smo u takmičarkoj sezoni 2017/2018 ostvarili svoj cilj, znači 3. mjesto u Premijer ligi za žene BiH. Pojačali se jesmo, pojačanja nisu završena do kraja, prijelazni rok je do 20.7.2018. godine. Sedam nogometašica novih je u ŽNK Iskra. Najviše je nogometašica iz SFK Sarajevo. Naš cilj se zna, idemo u korak dalje da budemo u ligi za prvaka. Mislim da sa novim pojačanima možemo ostvariti svoj cilj da budemo u ligi za prvaka Premijer lige za žene BiH. Došlo je do promjene trenera, Samir Vrban je sada imenovan za sportskog direktora ŽNK Iskra Bugojno kao i član uprave. Ovom prilikom ja mu čestitam jer je Samir Vrban izabran za selektora muške reprezentacije U-15 SBK, a obnaša funkciju trenera U-19 reprezentacije BiH”, istakao je između ostalog predsjednik ŽNK Iskra Bugojno, Naim Basara.

U prilogu pogledajte izjave predsjednika kluba Naima Basare, nove trenerice ŽNK Iskra Selme Mujević, novog pojačanja i sportskog direktora Samira Vrbana.

https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponuda_tehnike/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o