Zeka Taxi Bugojno: Veoma uspješna godina iza nas, tu smo za Vas

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/

TVOJ GRAD TVOJ TAXI !!!
Gradski taxi Bugojno “Zeka taxi”

Bliži se kraj godine pa da napravimo analizu prošle godine, a nanizali smo mnoge uspjehe s vama dragi naši klijenti. Ponosni smo što koristite naše usluge. Kao rezultat vašeg povjerenja prema nama jeste veliki broj pređenih kilometara, ugovorene vožnje u druge države, preuzimanje klijenata na aerodromima, organizovani izleti na more, a isto dosta je klijenata koristilo i usluge našeg Rent-a Cara.

Također, uzeli smo svoje učešće kao prijevoznici u raznim kulturnim, edukativnim i zabavnim dešavanjima. Gradski Taxi Bugojno je tu prvenstveno zbog svojih građana i samim time kao zahvalnost organizovali smo nagradne igre, gdje ste mogli uživati u našim gratis vožnjama.

Zauzeli smo mjesto i povjerenje kao učesnici brojnih humanitarnih akcija. Svoj doprinos iskazali smo i u području dobrobiti za lokalnu zajednicu gdje smo ponosni sponzori Rukometnog kluba Iskra.

Godinu smo okrunili nagradnom igrom gdje su naši stalni klijenti imali mogućnost učešća u nagradnoj igri, gdje je glavna nagrada bila Renault Clio. Nagrada je otišla u prave ruke, a svim ostalima želimo puno sreće u budućnosti.

Sretnu i uspješnu 2020. godinu želi Vam vaš Gradski taxi uz nadu da ćete i dalje pokazati da birate najbolje i spremni ste s nama uživati u sigurnosti i udobnosti naših najnovijih vozila. Za Vas sve samo najbolje.
Tel : 062 355 333
Tu smo za Vas!

https://www.facebook.com/FISdoo/posts/3503129843060999' http://shop.janj.ba/ https://www.bingotuzla.ba/2020/02/23/akcija-za-pocetak-sedmice-24-2-26-2-2020/'