Zašto opština Bugojno ne obilježava Dan bijelih traka

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Na današnji dan u Prijedoru pokrenuti su strašni zločini nad nesrbima. Po ugledu na naciste, srpske vlasti su stanovništvo obilježili bijelim trakama i sistematski i zvjerski ubijali i odvodili u logore. Začuđujuće je da, opštinska vlast sa načelnikom i većinom u vijeću na žalost, ni na koji način zvanično ne obilježava današnji dan.

Umjesto da takav datum obilježimo svi putem institucija opštine, načelnik sa svojom većinom u SDA režiji, organizuje stranačku promociju koristeći 31. maj i prijedorsku tragediju, za stranačku promociju na kojoj građani koji nisu pripadnici SDA nemaju šta tražiti.

Pozivamo gospodina Ajkunića i njegove stranačke omladince, da ovakve stvari ne koriste za promociju stranačke politike, nego da dozvoli obilježavanje značajnih datuma isključivo putem opštine, jer on nije načelnik samo za stranku SDA nego valjda načelnik opštine Bugojno.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o