ZAJEDNO SMO JAČI

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Izađite na izbore i glasajte protiv vladajućih stranaka, koje su bestijalnom borbom za funkcionerske fotelje dovele državu u stanje teške političke i ekonomske krize, a građane na ivicu egzistencije.

Ne nasjedajte na predizborne koncerte vladajućih stranaka koje autobusima prevoze plaćene pristalice od jedne do druge stranačke promocije, čime obmanjuju javnost da imaju podršku građana, kao ni na nemoralnu kampanju Javnog RTV servisa i režimskih medija putem naručenih anketa da su svi političari isti, da ne treba glasati ni za koga. Namjera im je stvoriti animozitet prema izborima, da je moderno ne glasati, kako bi glasačka mašina interesno vezanih birača za vladajuće stranke sigurnim izlaskom na izbore obezbijedila da vladajuće stranke zadrže vlast.

Pozivamo Vas da uvidom u sadržaj web stranice www.boss.ba dobijete informacije o aktivnostima BOSS-a koje su posljednjih godina sakrivene od strane Javnog RTV servisa i drugih režimskih medija. Web stranica BOSS-a dokazuje da je više hiljada saopštenja i press konferencija, sa konkretnim prijedlozima rješenja teške političke i ekonomske krize, sakriveno od strane medijskih sluga vladajućih stranaka. Motiv režimskih medija i nemoralnih vladajućih političara da rad BOSS-a, a posebno predsjednika Mirnesa Ajanovića – stave pod apsolutni višegodišnji medijski embargo, kako bi se stvorio utisak da BOSS i ne postoji – je činjenica da se vladajući politički prevaranti boje BOSS-a, jer je nepotkupljiv i nemilosrdni kritičar kriminalne i nenarodne pljačkaške vlasti.

LOŠU VLAST BIRA GLASAČKA MAŠINA VLADAJUĆIH STRANAKA!

LOŠU VLAST BIRAJU I OBESPRAVLJENI GRAĐANI KOJI NA IZBORIMA OSTANU KOD KUĆE, JER NEGLASANJEM INDIREKTNO GLASAJU ZA ISTE!

IZAĐITE NA IZBORE I GLASAJTE PROTIV GLASAČKE MAŠINE VLADAJUĆIH STRANAKA

GLASAJTE PROTIV SVIH POLITIČKIH PREVARANATA

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/