Sutra (utorak) u 20 sati Centralni predizborni skup OO SDP BiH Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kupuj-pametno-kupuj-domace/


Danas je u kancelariji OO SDP BiH Bugojno održana press konferencija, na kojoj se obratio predsjednik OO SDP BiH Bugojno i nosilac liste za lokalne izbore Admir Škandro.

Tom prilikom zahvalio je svim građanima Bugojna na podršci i saradnji koju su pružali kandidatima liste SDP-a tokom obilaska terena i održavanja druženja i predizbornih skupova.

Predsjednik OO SDP BiH Bugojno je pozovao članove, simpatizere SDP-a, i sve građane Bugojna da prisustvuju Centralnom predizbornom skupu koji će se održati sutra, u utorak, 27.9.2016. godine u 20 sati u Sportskoj dvorani Kulturno-sportskog centra.

Na skupu će biti predstavljeni kandidati OO SDP-a za Lokalne izbore 2016. godine, i nezavisni kandidat za načelnika Općine Bugojno doktor Asmir Karadža.

Skupu će prisustvovati rukovodstvo Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine na čelu sa predsjednikom drugom Nerminom Nikšićem.

S poštovanjem,

OO SDP BiH BUGOJNO
Predsjednik
Admir Škandro, s.r.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/