Zajednički projekt Veterinarske stanice Bugojno i Veterinarskog centra „Vrbas“

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Veterinarska stanica Bugojno i Veterinarski centar “Vrbas” Bugojno, odnedavno su poboljšali i osavremenili svoj rad i usluge i to zahvaljujujući jednom zajedničkom projektu.

Riječ je o nabavci rendgena, ultrazvuka i hematološkog aparata za životinje, čime su postali jedini i vodeći u SBK-u, pa i šire.

Veterinarska stanica Bugojno i Veterinarski centar “Vrbas” Bugojno, primjer su kako se uspješnom saradnjom i zajedničkim projektom mogu postići zavidni poslovni rezultati, na dobrobit građana, odnosno vlasnika životinja, ne samo u našem gradu već i mnogo šire.

Zahvaljujući zajedničkom ulaganju, Veterinarska stanica je bogatija za rendgen namijenjen za potrebe, posebno sitnih životinja, a koji je stavljen u upotrebu, ističe, izmedju ostalog, ispred Veterinarske stanice Sanel Alagić.

Veterinarski centar “Vrbas” Bugojno koji, inače, u našem gradu postoji od 2010.godine, u sklopu ovog zajedničkog projekta, osavremenio je svoj rad ultrazvukom za dijagnostiku, hematološkim aparatom za krvnu sliku te aparatom za analizu urina kod svih životinja, naglasio je predstavnik ovog centra Adnan Hozić.

Ovim putem iz Veterinarske stanice Bugojno i Veterinarskog centra “Vrbas” pozivaju sve vlasnike, posebno manjih životinja i kućnih ljubimaca, da su njihova vrata uvijek otvorena za bilo kakave usluge koje im nova veterinaraska oprema može ubuduće pružiti.

rtvbugojno.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/