Vršimo prijevoz do poliklinike Sunce Zenica iz Prozora, Gornjeg Vakufa, Bugojna, Donjeg Vakufa, Travnika

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Prijevoz putnika vršimo iz Prozora, Gornjeg Vakufa-Uskoplja, Bugojna, Donjeg Vakufa, Travnika pa sve do poliklinike Sunce koja se nalazi u Zenici.

Saobraćamo svaki dan, kontakt i više informacija možete saznati na broj: 061/557-050

Oni koji se odluče na naš prevoz imaju 10% jeftinije usluge u Poliklinici Sunce, osim operacija.

Poliklinika “S U N C E” Zenica je privatna zdravstvena ustanova koja uspješno radi već preko deset godina. Naša vizija bila je da Vama pocijentima ponudimo drugačiju zdravstvenu uslugu koju ćete dobiti kada to odgovara vama i od liječnika kojeg vi izabere. Vama na usluzi danas je dvadesetak doktora i medicinskih radnika. Naš moto bio je i ostao što kvalitetnija a što jeftinija usluga. 

OPREMA koju posjeduje poliklinika Sunce je zavidne količine i kvaliteta: 5 ultrazvučnih aparata, među kojima je i 4D color dopler, CT aparat, artroskop, gastroskop, kolonoskop i rektroskop, više laserskih aparata, kompletnu laboratoriju, opremu za fizikalnu terapiju, ergometar, holter tlaka, holter EKG-a, Mamograf, Dexa, operacionu salu i još mnogo druge opreme. Naš artroskop je jedini artroskop u Bosni i Hercegovini u privatnoj poliklinici. Naš Endolaser za rješavanje problema proširenih vena, je prvi i za sada jedini u Bosni i Hercegovini. Od drugih se razlikujemo jer na sve pružene usluge dajemo garanciju na kvalitet a to znači da možete dobiti potrebnu uslugu, ljekara kojeg želite, obaviti pregled i ako niste zadovoljni pruženom uslugom možete tražiti svoj novac natrag. Također nudimo uslugu snimanja magnetnom rezonansom.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o