VRIJEME DANAS Poslije podne moguć kratkotrajan pljusak

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Danas u Hercegovini sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U Bosni prije podne malo do umjereno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana u Bosni se očekuje umjeren razvoj oblačnosti koji će poslije podne i u večernjim satima usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Poslije podne vjetar u skretanju na istočni i jugoistočni smjer. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12 tepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 28 stepeni Celzijusa.

U Bugojnu će preovladavati sunčano. Poslije podne je moguć kratkotrajan pljusak kiše. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 8 tepeni Celzijusa, a najviša dnevna temperatura zraka oko 26 tepeni Celzijusa.

avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/