Vlašić tokom vikenda posjetilo oko 10.000 posjetite

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Turistička zajednica Srednjobosanske županije (SBŽ) priopćila je kako je ovogodišnje otvaranje zimske turističke sezone na Vlašiću bilo dosada najbolje organizirano u Bosni i Hercegovini.

– Na osnovu prikupljenih podataka svih aktera Ski Openinga SBŽ 2015/2016 proteklog vikenda na Vlašiću, možemo izraziti zadovoljstvo organizacijom ali prvenstveno posjetom turista iz cijele Bosne i Hercegovine ali i inozemstva jer je Vlašić definitivno bio najposjećeniji planinski centar u Bosni i Hercegovini koji je u dane vikenda posjetilo, prema još neslužbenim informacijama, oko 10.000 posjetitelja – priopćeno je iz Turističke zajednice SBŽ.

Da bi se ukupan ambijent otvaranja zimske sezone upotpunio zaslužna su poduzeća koja gospodare vertikalnim transportom na Vlašiću, a koja su i pored nepovoljnih vremenskih uvjeta vrijedno radila i uspjela osigurati mogućnost skijanja za sve posjetitelje.

Uspješno su provedene i dnevne aktivnosti gastro natjecanja „Grahijada 2015″, a zabilježena je velika posjeta gostiju i na kazališnoj predstavi za najmlađe „Pepeljuga” u izvedbi glumaca HAK Travnik gdje su podijeljeni besplatni paketići uz Djeda mraza te je također uspješno realiziran projekt „Igre bez granica”.

Svečanom otvaranju zimske turističke sezone prisustvovao je do sada najveći broj sudionika i posjetitelja uz predstavnike kulturnog, društvenog i političkog života iz cijele Federacije BiH.

Prema informacijama sezonske ambulante, djelatnici JU Dom zdravlja Travnik bili su „bez posla” uz manji broj lakših intervencija.

Veliku ulogu u promociji i podršci manifestaciji imali su i domaći mediji koji su značajno doprinijeli promidžbi i popularizaciji planina u središnjoj Bosni, priopćeno je iz Turističke zajednice SBŽ-

poskok.info

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/