Da, i to je moguće: Leo Messi u akciji za pedijatriju Doma zdravlja Travnik

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Argentinac Lionel Messi ovih dana podržao je humanitarnu akciju koja trenutno traje u našoj zemlji. Naime, popularni nogometaš Barcelone podržao je akciju koju je pokrenula Travničanka Jasmina Fajkić koja je odlučila veliki broj dresova naših nogometaša, košarkaša i ostalih sportista dati na aukciju, a sav zarađeni novac donirati za nabavku aparata za pedijatriju Doma zdravlja Travnik.  Jasmina se već deset godina bavi humanitarnim radom, a samo za naš portal otkrila je kako je došla do kontakta sa Messijem i dresa kojeg je i sam potpisao sjajni nogometaš.

– Dres je poslala uprava kluba iz Barselona i jedan od direktora Pere Jansa Pinol. Messi ga je lično potpisao a na slici možete vidjeti Enrica Morista koji vodi humanitarne akcije u Katalonijia, a koji je moj prijedlog predložio upravi kluba koja je odmah pristala  da podrži akciju. Messi je oduševljen akcijom i rekao je podržati svaki put, otkrila je Jasmina za portal sportavaz.ba.

Ova humanitarna akcija počela je 21.decembra a trajati će do 05. januara naredne godine. Na aukciji su između ostalog ponuđeni dresovi Edina Džeke, Matea Kovačića, Izeta Hajrovića, Edina Višće, Armina Hodžića, Josipa Kvesića, Damira Džumhura, Amela Tuke i brojnih drugih. Ponude i informacije moguće je slati na email adresu:aukcija.2015@hotmail.com.

sportavaz.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/