„Vlašić-gradnja“ društvo za građevinarstvo

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

„Vlašić-gradnja“ društvo za građevinarstvo osnovano je 2000. godine.

Sjedište društva je u Travniku, na adresi Erika Brandisa 25. Funkciju direktora obavlja Halep Amer.

Osnovna djelatnost društva je izvođenje građevinskih, zanatskih i instalaterskih radova.

Od svog osnivanja preduzeće je izgradilo veliki broj stambenih i poslovnih objekata, apartmana, industrijskih i proizvodnih hala, sportski, kulturnih i vjerskih objekata.

Djelatnost poduzeća je izgradnja, rekonstrukcija, sanacija, adaptacija građevinskih objekata u oblasti visokogradnje i niskogradnje.

„Vlašić-gradnja“ doo Travnik posljednjih godina ostvaruje kontinuiran rast i razvoj po svim bitnim parametrima proizvodnje i poslovanja: fizički obim proizvodnje, finansijska realizacija, produktivnost rada, broj zaposlenih, kvalitet proizvoda, usmjerenost prema kupcu, sigurnost, pouzdanost isporuka i dr.

Znanje, iskustvo, kvaliteta i profesionalan pristup izvršavanju ugovornih obaveza, omogućili su da se „Vlašić gradnja“ doo Travnik se pozicionira na tržištu kao ugledna firma od povjerenja, te kao odgovoran i pouzdan saradnik. U prilog idu i mnogobrojne zahvalnice za uspješnu suradnju upućene od strane zadovoljnih klijenata , sponzorstva, donacije.

U svom vlasništvu posjedujemo tehničku opremu i mehanizaciju neophodnu za izvršenje svih vrsta građevinskih radova.
Sva radna snaga je kvalifikovana za nesmetano obavljanje djelatnosti i svoje znanje svakodnevno nadopunjuje kroz razne kako interne obuke, tako i eksterne obuke.

Važno je naglasiti da se Vlašić gradnja doo Travnik, u svom pravcu razvijanja odlučila i na segment proizvodnje. Tako da se u strukturi preduzeća nalazi i 2 proizvodna pogona:

– Pogon za proizvodnju betona – betonara Kanare

– Mhe Torlakovac – hidroelektrana za proizvodnju struje

Web portal: Vlasicgradnja.com
Kontakt telefon: +387 30 511 203
E-mail: Info@vlasicgradnja.com

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/