Ured Lige muslimanskog svijeta u Sarajevu upriličio podjelu 200 paketa u Kulturnom centru u Visokom

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

Dana 29.05.2018.g. Ured Lige muslimanskog svijeta u Sarajevu, BiH je upriličio program podjele prehrambenih paketa socijalno ugroženim i osobama koje imaju potrebu za tim u ovom mubarek mjesecu i to u koordinaciji i saradnji sa vladinim institucijama.

Podijeljeno je 200 paketa u Kulturnom centru u Visokom gdje je učestvovao direktor Ureda Lige muslimanskog svijeta u BiH i nadzornik Kulturnog centra princeze Dževhere Bugojno, dipl. inž. Abdullah Qari, zatim načelnica Visokog, prof. Amra Babić te brojni novinari i zvanične televizije koje su medijski pratili process podjele.

Program je realiziran prema prethodno dogovorenim principima da se obuhvate porodice kojima je ovo zaista potrebno.

Načelnica Općine Visoko se zahvalila Ligi muslimanskog svijeta i cijelom saudijskom narodu na ovoj podršci.

U saopćenju za medije, uvaženi direktor Rabite se zahvalio načelnici na saradnji i učešću u organiziranju ove podjele. Također, ovom prilikom je prenio selam i srdačne pozdrave NJ.E. generalnog sekretara Lige muslimanskog svijeta, prof. dr. Muhameda bin Albdulkerima El-Isaa cijelom bratskom bosanskom narodu želeći mu mnogo uspjeha, prosperiteta i napretka.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o