Uprava MRK Iskra priredila večeru sa igračima

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/bingoosmica/

Večeras je upravni odbor MRK Iskra organizovao večeru sa igračima gdje su sumirani utisci o postignutim rezultatima.

Zahvaljujem se u ime odbora, pruža vam se prilika da se sljedeće godine borite za Premijer ligu. To je naša želja. Dobit ćemo nova pojačanja za nastavak sezone. Polako se red zavodi. Ovo večerašnje druženje i večera prije par mjeseci nije bilo zamislivo. Ima ljudi koji žele da klub postane pravi, da izgleda bolje i ozbiljnije. Čestitam vam novu godinu, pomozite sami sebi da budete bolji, u drugu godinu sa drugim ciljevima i boljim rezultatima“, izjavio je igračima član upravnog odbora i bugojanska rukometna legenda, Asim Šahman.

Zahvalio bih se na dosadašnjoj saradnji i upravi kluba na ovakvom prijemu. Lijepo vas je vidjeti večeras na okupu. Ja nisam ovdje da bih gubio nego da pobjeđujem, ali ne mogu sam, vaše je da na terenu srce ostavite i da se pokažete koliko vi u stvarnosti vrijedite. Svi za jednog trebamo igrati. Pripreme će biti kvalitetno odrađene i pripremljene. Želim da predstojeće praznike provedete u zdravlju, sreći i veselju sa svojim bližnjima“, dodao je trener MRK Iskra, Fuad Mahmutović.

Meni je drago što je došlo do poboljšanja. Nastojao sam zadnjih 15 godina da se klub ne ugasi. Hvala Bogu i Asimu pa je došao da pomogne. Ja ću pomagati koliko mogu, hvala Bogu pa je Asim došao. Bez rada nema uspjeha. Želim vam sretnu novu godinu“, dodao je na kraju direktor MRK Iskra Bugojno, Nahid Šupić.

Pripreme počinju 10.01.2017. kako navode iz kluba, planirane su prijateljske utakmice pred drugi dio sezone.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/