U ponedjeljak u Bugojnu zvanično počinje sa radom poliklinika Eurofarm

Ovim putem Vas obaviještavamo da je PZU “Eurofarm centar poliklinika“ Bugojno otvorena.

Poliklinika pripada lancu Eurofarm Centar POLIKLINIKA, koje pripadaju ASA Prevent grupacij iz Sarajeva, sa tradicijom od 22 godine u pružanju specijalističkokonsultatitvnih Medicinskih usluga. Poliklinika je opremljena najsavremenijom medicinskom opremom, modernim i funkcionalnim prostorom i vrhunskim kadrom.

Nalazi se na atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji u ulici 307. Motorizovane brigade br. 47 sa obezbijeđenim PARKINGOM sa 20 mjesta. U Poliklinici vas očekuje ljubazno i stručno osoblje.

Direktor poliklinike je naša sugrađanka, uvažena doktorica, Berka Begović.

U poliklinici će pored stalnog kadra gostovati i vrhunski stručnjaci iz okruženja te matične kuće iz Sarajeva. Cijene usluga su prilagođene Bugojnu i regiji.

Cilj otvaranja poliklinike je ponuditi vrhunsku uslugu svakom pacijentu i ponuditi deficitarne medicinske usluge.

Izvršni dir. Šukrija Huseinović nam je rekao da je ovo samo prva faza koja je otvorena, uskoro nakon što se steknu tehnički uslovi koji su u pripremi ide i druga faza sa proširenom radiološkom uslugom te trećom fazom gdje će biti usluge iz dnevne hirurgije.

Vrijednost investicije u prvoj fazi je cc 500.000 KM, a ukupno planirana skoro 2 miliona KM.

Otvorena su i nova radna mjesta, sa završetkom projekta će ukupan broj zaposlenih preći broj 20. 

Trenutno Eurofarm Centar posluje na devet lokacija u 6 gradova, do proljeća 2023. godine će ukupno imati 15 Poliklinika u cijeloj državi koje će biti sve povezane sa velikim projektom izgradnje bolnice koji je već započela u Sarajevu.

Otvoreni smo za svaku vrstu suradnje sa svim privrednim subjektima. 

Sa kolegama iz javnog i privatnog  zdravstvenog sektora planiramo imati korektan i profesionalan odnos i maksimalnu poslovnu saradnju, te zdrav partnerski odnos.

Zdrava konkurencija i profesionalizam će samo donijeti bolji kvalitet od toga će pacijenti i zajednica u cijelini imati najveći benefit.

Također ćemo istaći da su nas sve strukture u Kantonu toplo prihvatile i da nismo imali nikakvih problema prilikom registracije poliklinike, tako da slobodno možemo ohrabriti sve buduće investitore da su dobrodošli u Bugojno i region.

Dobrodošli ste od ponedjeljka, 19.04.2021. godine od 08:00 do 16:00.

U skladu sa naredbama Kriznog Štaba, svečano otvorenje se neće održati.

Nudimo Vam preko 300 laboratorijskih pretraga, od kojih ćemo ovom prilikom izdvojiti PCR testiranje (cijena 85 KM), serološki test na CoVid-19 (cijena 40 KM) te Antigen test (cijena 40 KM).

Pored navedenih testova na CoVid-19, nudimo test na Spike protein kojim se provjerava uspješnost sprovedene imunizacije osoba cijepljenih protiv SARS-CoV-2 (cijena 50 KM).

Također Vam nudimo mnoštvo drugih usluga iz oblasti:

  • Ultrazvučne dijagnostike -sve vrste ultrazvučnih pregleda 
  • Ginekologije – specijalistički pregledi-Colposcopia, PA-Pa test, ginekološki ultrazvučni pregledi
  • Interna medicina – iz ove oblasti izdvajamo posebno endoskopske metode kao što su gastroskopija i kolonoskopija
  • Kardiologija – iz ove oblasti pored ultrazvučnog pregleda izdvajamo ergometriju, holter EKG-a i holter krvnog pritiska
  • Medicina rada – sistematski pregledi i sanitarne knjižice

Naše stručno i ljubazno osoblje će Vam vrlo rado izaći u susret, te za bilo kakve informacije biti ce Vam dostupni brojevi recepcije 030-338/000 i laboratorije 030-338/750.

Pronaći ćete nas u ulici “307. Motorizovane brigade br. 47” svakim radnim danom od 08:00h do 16:00h, te subotom od 08:00h do 14:00h.

Srdačan pozdrav

PZU EUROFARM CENTAR POLIKLINIKA Bugojno