U petak svečano otvorenje novog objekta Šumarije u Donjem Vakufu

https://www.bugojno-danas.info/

Veliko mi je zadovoljstvo najaviti otvorenje novog objekta Šumarije Donji Vakuf. Posebno mi je drago da imamo priliku Donjovakufljanima uz Dan općine pokloniti i dati na upotrebu potpuno novi objekat sa svom pratećom infrastrukturom. Vrijednost projekta, koji uključuje novu zgradu Uprave donjovakufske šumarije sa pratećom infrastrukturom, iznosi oko 400 hiljada KM.“ – istakao je za Radio Donji Vakuf, Vildan Hajić, direktor ŠPD“ Srednjobosanske šume“ d.o.o. Donji Vakuf.

Svečano otvorenje novog objekta Šumarije Donji Vakuf koji se nalazi u industrijsko – poslovnoj zoni u Donjem Vakufu zakazano je za petak, 14. septembra u 15 sati. Iz ŠPD “Srednjobosanske šume“ pozivaju građane da prisustvuju otvorenju objekta koji će od ponedjeljka pružati kompletnu uslugu na novoj lokaciji. Osim novoizgrađenog objekta upravne zgrade, u krugu Šumarije Donji Vakuf bit će locirano centralno stovarište i lager sa pratećom infrastrukturom koja uključuje i novi cjepač. Ubuduće će Donjovakufljani na jednom mjestu moći uplatiti ogrijevno drvo i sa istog mjesta taj će sortiment biti isporučen krajnjem korisniku.

radiodonjivakuf.com.ba

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/