U Općini Vogošća Ured Lige muslimanskog svijeta podijelio 150 ramazanskih paketa

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

Na datum 28.5.2018. god., a prema planu Ureda Lige muslimanskog svijeta u glavnog gradu Sarajevu, BiH, i u sklopu drugog dijela programa podjele prehrambenih paketa siromašnim i socijalno ugroženim osobama u ovom mubarek mjesecu, te uz koordinaciju i saradnju sa službenim institucijama, upriličena je – neka je hvala Allahu – podjela 150 paketa.

Podjela je realizirana u sjedištu Općine Vogošća u Sarajevu. U podjeli su učestvovali uvaženi direktor Regionalnog ureda Lige muslimanskog svijeta u BiH i nadzornik Kulturnog centra princeze Dževhere dipl. inž. Abdullah Qari i cijenjeni načelnik Općine Vogošća Edin Smajić uz prisustvo i određenog broja drugih uglednika.

Podjela je medijski popraćena od strane televizije. Sve je realizirano u skladu s planom podjele, a bitno za spomenuti je da su korisnici ove ramazanske pomoći u vidu prehrambenih paketa izrazili svoje zadovoljstvo i sreću zahvalivši se Ligi muslimanskog svijeta i cijelom saudijskom narodu na ovoj donaciji u mubarek mjesecu ramazanu.

Po završetku podjele uvaženi direktor Ureda i Centra dipl. inž. Abdullah Qari se sastao sa cijenjenim načelnikom Općine. Sastanak je upriličen u sjedištu Općine, a razgovarali su o brojnim temama zajedničke saradnje. Dogovorili su da se nakon ramazana sastanu po drugi put s ciljem planiranja nekih zajedničkih aktivnosti u korist bh. društva.

https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/15/kataloska-akcija-15-25-8-2019-god/'