U DOMOVE STIŽU TELEMACH NOVOGODIŠNJI POKLONI

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Magija je počela! Novogodišnji praznici su period darivanja, a Telemach, kao i ranijih godina, daruje svoje pretplatnike.  U savršenom prazničnom raspoloženju, korisnicima D3 digitalne televizije, Telemach poklanja  besplatne kanale na D3 digitalnoj TV ali i na D3 GO platformi.

Od ovog trenutka pretplatnici digitalne televizije mogu potpuno besplatno uživati u sadržaju svih SportKlub kanala u HD rezoluciji, dječijih kanala Ultra, Bambina i Disney, muzičkih Grand kanala, kanala  MTV Hits, Mezzo, FOX kanala u HD rezoluciji, kanala Parovi1 i Parovi 2 i td. Ponuda D3 digitalne platforme kompanije Telemach sadržava više od 190 TV kanala od kojih čak 32 u HD rezoluciji.

Promotivni kanali pretplatnicima D3 digitalne televizije bit će pušteni do 31. januara 2016.

One koji još nisu pretplatnici D3 digitalne televizije, Telemach poziva da 2015. godinu dočekaju uz superiornu digitalnu TV sliku,  gdje već u početnom Start paketu, u kombinaciji s uslugama interneta i/ili najpovoljnije fiksne telefonije u DUO ili TRIO ponudi imaju mogućnost praćenja preko 100 TV kanala, od kojih četiri u HD kvaliteti, plus mnoštvo dodatnih kanala na poklon za vrijeme praznika.

Telemach vam želi praznike u vrhunskoj rezoluciji i  osmijeh na svakom kanalu.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/