U Bugojnu prvi put WinterFest, ledena čarolija, klizalište i mnogo dešavanja

WinterFest u Hadžićima ove godine
https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

PRVI PUT U BUGOJNU – KLIZALIŠTE NA PLATOU Kulturno Sportskog Centra Bugojno.
WinterFest Bugojno 2020.
Ledena čarolija u Bugojnu od 26. januara pa narednih 45 dana

WinterFest Bugojno nam dolazi u organizaciji Kulturno Sportskog Centra i Općine Bugojno kao generalnog pokrovitelja u saradnji sa ASUS Hadžići.

Cilj WinterFesta Bugojno je prevazilaženje predrasuda i stereotipa i ujedinjenje građana oko pozitivnih vrijednosti. Priča o prvom Hadžići WinterFestu obišla je cijeli region. Nekolicina ljudi okupljenih oko ASUS Hadžići razbijaju sve barijere i spajaju nespojivo. Pružimo im priliku da to urade i u našem gradu. U sklopu organizacije WinterFesta planiran je i raznolik kulturno-zabavni program.

Bugojno zaslužuje svoju ledenu priču i dobru zabavu u zimskim danima. Svi imamo pravo na lijepo djetinjstvo, priču i uspomenu. Podijelimo radost. Uživajte u prvom WinterFestu Bugojno.

Budite i Vi dio pozitivne priče !
WinterFest Bugojno 2020.

https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/