U Bugojnu otvorena poslovnica modnog brenda Dresscode by Prevent

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

U Bugojnu je večeras otvorena treća po redu poslovnica modnog brenda Dresscode by Prevent i predstavljena nova kolekcija jesen/zima 2018.

Ovaj moderni prostor koji se nalazi u krugu novoizgrađenog pogona Prevent Step u Bugojnu kompletno je opremljen proizvodima iz Prevent grupacije i kupcima nudi mogućnost kupovine širokog asortimana odjevnih predmeta, obuće i modnih dodataka.

Prevent je 2014. godine prvenstveno počeo sa proizvodnjom konfekcije za vodeće svjetske modne brendove te smo bili isključivo usmjeren na izvoz. Shodno poslovnoj strategiji, potrebama tržišta, ali i poznavanju visokih standarda u oblasti modne industrije, odlučili smo se za razvoj domaćeg brenda koji je odraz kvaliteta, stručnosti te prati svjetske modne trendove. Dresscode je danas prepoznatljivo ime u poslovnom svijetu, a u narednom periodu planiramo širenje proizvodnog asortimana, otvaranja dodatnih poslovnica,kao i izlaska na regionalno tržište,“ izjavio je Mirza Kahriman, direktor divizije mode Prevent Grupacije.

Trenutno su proizvodi brenda Dresscode prisutni u poslovnom prostoru sklopu fabrike Prevent u Travniku, showroom Prevent Labs u centru Sarajeva i od danas u Bugojnu na adresi Čaušlije bb.

Tokom druženja koje je upriličeno povodom otvaranja nove poslovnice, predstavljena je i nova kolekcija ovog brenda namijenjena savremenim poslovnim ženama i muškarcima.  Nova kolekcija prati posljednje modne trendove te je napravljena od visokokvalitetnih materijala, privlačnih tekstura i dezena.

Dresccode je u januaru ove godine nagrađen od strane SNL magazina za Brend godine 2017 što znači da su kupci prepoznali rad i kvalitet.U svim poslovnicama se nudi izrada odijela i košulja po mjeri, te se pruža klijentima mogućnost da sami kreiraju svoje odijelo uz stručnu pomoć iskusnih dizajnera i konstruktora.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o