U Alma Ras haljinama i ovo ljeto! Cijene već od 24,90 KM

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ http://shop.janj.ba/

Ljeto je teško zamisliti bez laganih haljinica. Vesele, opuštene varijante, sa prugicama ili bez, kvalitetne i pamučne haljine, kada stignu ljetne temperature, u fokusu su garderobe svih dama. Ovaj mjesec u Alma Ras butiku, Bugojno, na adresi Nugle II potražite ih po cijeni od 24,90 KM. Ukoliko želite obnoviti svoj ormar novim donjim rubljem ili spavaćim programom, odabrani artikli čekaju vas po cijenama nižim do 30%.

Posebno zadovoljstvo očekuje vas u prozračnim Alma Ras ljetnim komadima, počevši od majica koje možete kombinovati uz vruće ljetne hlače, pa do romantičnih haljinica za večernje šetnje. Za urbane muškarce koji su u potrazi za udobnim i kvalitetnim majicama, našle su se one prigodnih morskih motiva, te uvijek popularne pruge.

Ono što nas najviše raduje pored toplih ljetnih večeri, jesu i pripreme za more. Ove sezone, lansirana je nova Alma Ras linija kupaćih kostima. Zahvaljujući modernim bojama, laganim materijalima i krojevima namijenjenim različitim generacijama ovi modeli zadovoljit će i najistančanije ukuse svih dama. Izrez na leđima, jednobojni, šareni ili tačkasti dezeni, u ovisnosti koji stil preferirate, zasigurno  će naći put do vašeg ormara. Na vama je da pronađete model koji laska vašoj figuri.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners.

https://www.bugojno-danas.info/hidzama-alisa-profesionalne-usluge-hidzame-u-gornjem-vakufu/' http://bit.ly/2K82har'