Turistička agencija Lambada Bugojno po drugi put pobjednik turnira “Turkish Airlines Bowling 2016”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Turkish Airlines Bowling 2016 je projekat koji od 2012. godine uspješno organizuje najprestižnija evropska aviokompanija Turkish Airlines.

Cilj takmičenja je spajanje turističkih agencija, partnera Turkish Airlinesa iz cijeloga svijeta, koristeći sport kao sredstvo komunikacije van ureda, i ove godine okuplja takmičare iz 35 zemalja i 75 destinacija.

U ukupnom takmičenju učestvuje negdje oko 1.000 agencija i 3.000 takmičara, a veliko finale se održava 28. maja u Istanbulu, gdje će samo najbolji predstavljati svoje zemlje iz kojih dolaze.

Prošlogodišnji pobjednik i predstavnik iz Bosne i Hercegovine bila je turistička agencija Lambada iz Bugojna koja je svoj prolaz osigurala sa rezultatom od 820 poena. Nakon finala u Istanbulu, momci koji predstavljaju agenciju, Amel Fazlibegović, Emir Kurtović i Emir Gafurović, uspjeli su zauzeti visoko sedmo mjesto.

Ove godine, već uvježbani, odbranili su titulu prošlogodišnjeg šampiona iz BiH i sa 864 poena osigurali svoj prolaz u finale u Istanbulu.

Takmičenje je prošlo u fantastičnoj atmosferi kuglane u hotelu Radon Plaza, a medalje najboljoj ekipi uručili su predstavnici Turkish Airlinesa u Bosni i Hercegovini, gosp. Halit Levent Sirin i gosp. Salko Kočević, koji su zahvalili svim agencijama koje su se odazvale njihovom pozivu i učestvovale na takmičenju.

oslobodjenje.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o