Trostruko ubistvo kod Donjeg Vakufa, ubica pobjegao u šumu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

PRATITE UŽIVO RAZVOJ DEŠAVANJA NA NAŠEM PORTALU

U mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa danas u poslijepodnevnim satima došlo je do pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, potvrđeno je za Klix.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Kako je za Klix.ba kazao glasnogovornik MUP-a SBK Rusmir Prohan dojavu o pucnjavi u mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa dobili su oko 16:20 sati kada su na mjesto događaja upućeni pripadnici MUP-a SBK i Specijalne policije SBK.

U pucnjavi su ubijena dva službenika Kantonalne uprave za šumarstvo SBK i jedna osoba koja je bila angažovana za izvođenje radova u šumi.

Ubica se nakon ubistva tri osobe zadao u bijeg, a za njim se trenutno traga.

– Izvršilac ubistava je pobjegao sa mjesta događaja i za njim se trenutno traga. Naoružan je automatskim oružjem. Uspostavljen je telefonski kontakt s njim i pokušavamo ga privoliti da se preda – kazao nam je Prohan.

Iz MUP-a SBK za sada ne žele otkrivati identitet ubice.

Prema nepotvrđenim informacijama, ubica je na žrtve otvorio rafal iz automatskog oružja.

klix.ba/faktor.ba/avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o