TRAVNIK Državljanka Srbije poginula u saobraćajnoj nesreći

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Travničkoj policiji jutros je prijavljeno kako je na lokalnom putu u mjestu Gornje Putićevo pronađeno tijelo mlađe ženske osobe. Dolaskom na lice mjesta policijska patrola zatekla je Z.G. (46) iz Travnika i njegovo vozilo „passat“ (O74-A-778), te beživotno tijelo T.J. (35), državljanke Republike Srbije sa prijavljenim prebivalištem u Kaknju.

Nakon obavljenog uviđaja od strane istražitelja MUP-a SBK Travničanin Z.G. je lišen slobode i nad njim je obavljena kiminalistička obrada zbog postojanja sumnje da je 35-godišnja državljanka Srbije T.J podlegla uslijed povreda zadobijen od udara vozila.

Kako doznajemo, osumnjičeni Z.G. je zadržan u policiji, a dežurni kantonalni tužilac je naredio da se izvrši obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti državljanke Republike Srbije.

avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o