Testirali smo! Kojim putem je bliže iz Bugojna, preko Komara ili Rostova?

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Portal Bugojno Danas je navikao svoje čitatelje na zanimljive priče i sadržaje.

Ovoga puta Vam donosimo rezultate testa koji smo proveli putujući kroz oba pravca iz Bugojna do raskrsnice kod kluba Tron koja se nalazi između Novog Travnika i Travnika.

Ako putujete iz Bugojna preko Donjeg Vakufa i Komara, do raskrsnice kluba Tron treba vam sat vremena i 5 minuta što iznosi 51 pređen kilometar.

Tako vam iz Bugojna preko Rostova do raskrsnice kod kluba Tron treba 43 minute što iznosi 36 pređenih kilometara. Ovaj podatak nije za iznenaditi, ali mnogi Bugojanci misle da je preko Komara bliže stići u Bolnicu Travnik, a podaci su sljedeći.

Zanimljivo je to da ako putujete iz Bugojna do Bolnice Travnik preko Komara stići ćete za 55 minuta i preći 45 kilometara, a preko Rostova ćete do Bolnice Travnik stići za 53 minute i preći ćete 42 kilometra.

Test smo uradili vozeći se po mokrom kolovozu držeći se ograničenja brzine koja je propisana saobraćajnim znakovima i ne zaustavljajući se nigdje.

Bugojno-danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o