Teška saobraćajna nesreća u Bugojnu, vatrogasci rezali auto (FOTO/VIDEO)

http://www.bingotuzla.ba/2018/07/16/i-ovog-vikenda-dodatno-snizeno-16-7-18-7-2018/

Jutros oko 2 sata dogodila se saobraćajna nesreća koja je uznemirila stanovnike Vrbanje kod Bugojna.

Neslužbeno saznaje portal Bugojno-danas.info da su tri osobe teže povrijeđene H.A., C.M. i Ć.N. Vozeći se u vozilu marke Opel skrenuli su sa ceste iz još neutvrđenih okolnosti. Brzom reakcijom Hitne službe Bugojno, unesrećenima je pružena pomoć te su prevezeni na Klinički centar univerziteta u Sarajevu gdje su dva povrijeđena ostala na liječenju, a treći povrijeđeni je preusmjeren u Kantonalnu bolnicu Travnik.

Na vozilu je pričinjena totalna šteta. Kako portal Bugojno-danas.info od očevidaca saznaje, Vatrogasno društvo Bugojno je moralo doći na lice mjesta i rezati ulupljeno vozilo kako bi oslobodili dvojicu unesrećenih koji su bili zaglavljeni.

Pripadnici MUP-a Bugojno su izvršili uviđaj te će okolnosti o saobraćajnoj nesreći biti poznate naknadno.

Molimo sve vozače da obrate pažnju prilikom vožnje po mokrom kolovozu gdje je šansa velika da vozilo prokliže i izgubi kontrolu bilo kakve gume da su u pitanju.

Bugojno-danas.info

https://www.bugojno-danas.info/dobrodosli-u-kraljevstvo-bureka-pekara-princ-na-ulazu-u-bugojno-privlaci-putnike-iz-cijelog-svijeta/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/