Telemach u Mostaru otvorio novi korisnički centar

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

U prisustvu građana i  zvaničnika lokalne zajednice u Mostaru je svečano otvoren novi Telemach korisnički centar zahvaljujući kojem će, postojeći ali i novi korisnici, imati priliku upoznati se sa najnovijim ponudama, uslugama i servisima kompanije Telemach.

Korisnički centar u Mostaru je inače 22. po redu centar Telemach-a otvoren na području BiH. Objekat se nalazi u ulici Maršala Tita bb. ,  a otvorenim ga je svečano proglasio Kenan Đonko direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach.

„Telemach je vodeći kablovski operater integrisanih usluga televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije. Lider u svojoj oblasti aktivan je i član lokalne zajednice, između ostalog i kao investitor, poslodavac, donator i sponzor. Imamo 450 zaposlenih osoba od čega u Mostaru 44 radnika. Zbog širenja poslovanja u Mostaru planiramo tokom ove godine zaposliti još tri osobe.Pozivamo sve građane Mostara da nas posjete u novom korisničkom centru i na licu mjesta se uvjere u mogućnosti novih servisa kompanije Telemach“ – kazao je Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach koji je ovom prilikom  Aliji Šahoviću građaninu Mostara, koji je prvi potpisao ugovor u novom korisničkom servisu uručio i prigodan poklon.

Prisutnim zvanicama na svečanom otvorenju obratio se i Adis Bajrami, direktor Pristupnih mreža kompanije Telemach, i direktor pridružene kompanije Velnet Mostar.

„Od kada je prisutan na tržištu u BiH, Telemach je omogućio svojim korisnicima kontinuitet u korištenju inovativnih i naprednih servisa baziranih na najsavremenijim telekomunikacijskim tehnologijama. Istovremeno Telemach je  podigao i nivo konkurentnosti  unaprijeđujući iskustva i navike korištenja novih tehnologija, a u skladu sa navedenim opremljen je i naš novi  Telemach centar u Mostaru“  – kazao je Bajrami.

Novi korisnički centar  Telemach-a na adresi Maršala Tita bb. otvoren je za sve posjetioce u terminima od 08:00 do 16.30, subotom od 08:00 do 13:00. Centar pruža mogućnost da se zainteresovani na licu mjesta uvjere u brzinu interneta i kvalitet digitalne televizije D3, D3 GO usluge ali i drugih naprednih servisa Telemach kompanije. Na ovoj lokaciji je moguće i potpisati ugovor za neku od Telemach usluga, platiti račune, ali i dati svoje sugestije.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/