Telemach donirao besplatno uslugu interneta Vijećnici i tri LCD-a

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Sarajevskoj Vijećnici, najreprezentativnijoj građevini iz perioda vladavine Austro-Ugarske imperije na našim prostorima, kompanija Telemach donirala je besplatnu uslugu interneta.Tim povodom Enis Džihanić, rukovodilac poslovne prodaje Telemach kompanije i Admir Dedović, koordinator poslova na objektu Vijećnice, potpisali su ugovor o donaciji internetakoja će omogućiti besplatnu konekciju svim posjetiteljima ovog svojevrsnog kulturno-historijskog spomenika Sarajeva.

Vijećnica donacija

„Zahvaljujući Telemach-u,posjetitelji Vijećnice mogu od sada koristiti besplatnu uslugu interneta. Vijećnicakao kulturno-historijski spomenik grada Sarajeva,odnedavno je mjesto gdje se održavaju kulturne manifestacije, poput koncerata i izložbikoji su izuzetno posjećeni. Samim tim,odlučili smo da postavimo napredan servisUNIFIunutar objekta, što opet govori o značaju i vrijednosti same donacije, kao i društvenoj odgovornosti kompanije Telemachkoja inače putem servisa UNIFI građanima omogućava besplatan pristup internetu na više od 300 lokacija u BiH, a 3.000 lokacija širom BiH,  Slovenije, Srbije, Crne Gore i  Makedonije“ -kazao je Enis Džihanić, rukovodilac poslovne prodaje kompanije Telemach, dodavši da je Telemach donirao i tri LCD – a Vijećnici, za potrebe promocije ovog objekta.

„Zadovoljstvo nam je što je kompanija Telemach prepoznala vrijednost i značaj ovog kulturno-historijskog objekta i što je kao društveno odgovorna kompanija donacijom omogućila svim posjetiteljima Vijećnice besplatan pristup bežičnom internetu u svakom kutku objekta Vijećnice. LCD televizori će biti instalirani na etažama otvorenim za posjete , te će u budućnosti biti od koristi samim posjetiocima, gdje će biti u prilici upoznati se kako sa istorijatom Vijećnice kroz promotivne filmove, tako i sa drugim korisnim informacijama o samom objektu.Siguran sam da ćemo ovom vrijednom donacijom kompanije Telemach obogatiti našu ponudu, te podići nivo usluge prema posjetiocima,čime ćemo im provedeno vrijeme učiniti još interesantnijim i kvalitetnijim. Uvođenjem WI-FI i Unifi servisa, Vijećnica krupnim koracima ide ka tome da postane multimedijalni centar grada i države“– rekao je Admir Dedović, koordinator poslova na objektu Vijećnice.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/