Taekwondo klub “Shenron” Bugojno otvara vrata za mlade sportiste

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Taekwondo klub “Shenron” Bugojno otvara vrata za mlade sportiste.

Taekwondo klub “Shenron” je novoosnovani TKD klub u Bugojnu koji je krenuo sa radom 01.Februara tekuće godine.Osnivać i predstavnik Shenron kluba je Amel Novalić-Nova dugogodišnji sportista u Bugojnu Taekwondo sporta i bivši reprezentativac BIH u Taekwondo u.

– “Ovo je jedan zajednicki projekat roditelja i djece koji vole da treniraju i žive Taekwondo u punom njegovom znacenju. Zajedno smo krenuli u osnivanje novog kluba u Bugojnu za bolji ambijent kao i za zdraviji nacin zivljenja nase djece u Bugojnu.Novi smo klub i tek smo krenuli sa radom, a atmosfera u klubu je i vise nego odlicna, za 3 mjeseca koliko klub postoji imamo oko 40 clanova u klubu i to nam daje signal za jos bolji rad u nastavku i ostvarenje sportskih rezultata u polju na kojem djelujemo.”

Taekwondo klub “Shenron” poziva svu djecu od 5 godina i starije da se pridruze nasem klubu i treniraju sa nama i uzivaju u sportu.

Treninzi se odrzavaju u Biznis Centru Bajric na adresi Podgaj bbPonedjeljak,Srijeda i Petak od 19:00h za djecu od 5 do 10 godina , a od 20:00h za stariji uzrast od 10 godina.

“Budi i ti dio tima” Taekwondo klub “Shenron” Bugojno

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/