Svjetski filmski hitovi u KSC Bugojno! Bugojno Danas nagrađuje 10 čitatelja

https://www.bugojno-danas.info/

U srijedu, 14.08.2019. godine u Pozorišnoj dvorani KSC Bugojno biće prikazana dva savremena filmska hita.

-18,30 sati  – “Kralj lavova” (animirani, sinhronizovan)

-21,00 sati – “Paklene ulice – Hobbs i Shaw”

Portal Bugojno Danas vas nagrađuje sa po 5 ulaznica po jednom filmu. Sve što je potrebno jeste da u komentar na našoj Facebook stranici Bugojno Danas napišete komentar Kralj lavova ili Paklene ulice, dakle, koji film želite gledati a mi ćemo u srijedu u 12 sati objaviti imena dobitnika ulaznica 5 za jedan film 5 za drugi film.

“Kralj lavova”

Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gdje je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka nasljednik prijestolja, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obilježena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada. 

“Paklene ulice – Hobbs i Shaw”

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/