SVI U KSC! Djeci ispod 12 godina ulaz besplatan, obezbijeđeno grijanje

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

RK Iskra – RK Neretva
Subota, 18:00h
KSC Bugojno

Naša ekipa večera igras prvu utakmicu u drugom dijelu sezone protiv ekipe Neretve iz Jablanice. Nakon jesenje titule, našu ekipu očekuje 12 utakmica u drugom dijelu sezone, a prva je na rasporedu u subotu. Nadamo se da će naši momci nastaviti gdje su stali u prvom dijelu i ostvariti konačni cilj. Podržite najuspješniji kolektiv u Bugojnu i jedan od najuspješnijih u SBK, napunimo dvoranu i budimo 8 igrač naše ekipe.

Nakon prvog dijela sezone, Iskra zauzima prvo mjesto sa 10 pobjeda, 1 remijem i 1 porazom i sigurno da je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule na kraju sezone i plasmana u baraž. Treba napomenuti da je ulaz na sve domaće utakmice naše ekipe 2 KM od početka ove polusezone. Također, vlasnici članskih kartica imat će slobodan ulaz. Pozivamo sve naše navijače da nas podrže u što većem broju i da svi zajedno ostvarimo konačni cilj. SVI U KSC!!!

Naša ekipa u drugi dio sezone ulazi sa dva nova igrača, uz mogućnost dovođenja još nekih igrača do kraja ovog mjeseca. Džejlan Kaltak i Ahmet Destanović novi su igrači RK Iskre Bugojno. Džejlan je dijete našeg kluba, a prvi dio sezone je nastupao za RK Donji Vakuf, dok je Ahmed mladi perspektivni igrač koji dolazi iz RK Sloge iz Gornjeg Vakufa. Džejlan igra poziciju desnog beka i krila, dok Ahmed pokriva poziciju lijevog krila. U narednih nekoliko dana očekuje se dolazak još jednog igrača u naš klub.

RK Iskra Bugojno dobila je veliko pojačanje za drugi dio sezone. Za naš klub potpisao je Mario Grab koji igra na poziciji desni bek.

Nadamo se velikoj podršci naših navijača i pobjedi na otvaranju drugog dijela sezone.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o