Sutra Iskra dočekuje Drinu, potrebna podrška kao nikada do sada

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

🏆 Premijer Liga BiH

RK Iskra Bugojno v RK Drina Zvornik
🏁 Subota, 30.11.2019 godine.
🕠 19:00h
🏟️ KSC BUGOJNO
➡️ ULAZ: 3 KM

➖ Žestoki ritam subota/srijeda se nastavlja, a naša ekipa ovog puta ugostit će ekipu Drine iz Zvornika.

➖ Kao i naši momci, gosti iz Zvornika novajlije su u Premijer ligi, te pored lošijih rezultata ove sezone sigurno nisu ekipa za podcijeniti jer svi porazi koje su ostvarili bili su u par golova razlike.

➖ Kao što je to bilo u svim utakmicama ove sezone, tako i u subotu nam je neophodna podrška naših navijača. Ove sezone Bugojno živi za rukomet, Iskra se vratila u najviši rang takmičenja u BiH, a naša dvorana je jedna od najposjećenijih u državi.

➖ Jučerašnjom pobjedom u Kupu ekipa se vratila na pobjedničke staze, a sada nas očekuje susret u kojem su nam bodovi od velike važnosti za bijeg iz donjeg dijela tabele.

➖ Utakmica počinje u 19:00h, ulaz je 3 KM, a vlasnici članskih kartica i djeca mlađa od 12 godina imaju slobodan ulaz.

➖ Ovo je predposljednja domaća utakmica u sezoni kada je u pitanju Premijer liga, poslije ove utakmice ostaju još dva domaća susreta, jedan u srijedu u Kupu BiH protiv Konjuha i još jedan 14.12 protiv Sloge GV/U.

➖ Podržite ekipu, napunimo dvoranu, budimo 8 igrač naše Iskre.

SVI U KSC
ISKRA TE TREBA!

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o