Šutkov memorijal počinje 8. jula

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/bingoosmica/

Ovogodišnji 21. memorijalni turnir u malom nogometu „Admir Ljubuškić-Šutak“ počeće 8. jula. Ovu odluku donio je Upravni odbor Sportskog saveza proširen sa članovima Organizacionog odbora turnira na zajedničkom sastanku. I ove godine turnir će se igrati u seniorskoj i omladinskoj konkurenciji.

Nagradni fond je ostao isti i iznosi 16. 000 KM. Kod seniora prvoplasirana ekipa dobiće 10.000, za drugo mjesto predviđena je nagrada od 3000, a za treće mjesto 2000 maraka. Kod omladinaca nagrade su takođe ostale iste i, za tri prvoplasirane ekipe iznose 1000 maraka.Pravo nastupa u ovoj kategoriji imaju igrači rođeni 2000. – te godine i mlađi.

Igra se po sistemu 5 plus 1, a kotizacija iznosi 150 KM za seniore i 30 maraka za omladince. Prijave ekipa mogu se izvršiti do 7. jula, kada je u 17 i 18 sati planirano izvlačenje takmičarskih grupa u obe kategorije.

Ovom prilikom imenovane su i komisije turnira : takmičarska, disciplinska, komisija za tehničko obezbjeđenje, sanitetsko obezbjeđenje te komisija za informisanje. Predsjednik Organizacionog odbora je Nedžad Šečić, predsjednik Sportskog saveza Bugojno. Komesar za takmičenje kod seniora i omladinaca je Adnan Sarajlić, a njegov pomočnik Aziz Dlakić.

Autor: Azam Mandžić

sutak 2016

333333

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/