Stranka za Bosnu i Hercegovinu izražava zadovoljstvo zbog pojačanog interesa građana za SBiH

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu
Općinski savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Bugojno u skladu sa pripremama za lokalne izbore donio je Plan aktivnosti u cilju što bolje pripreme za predstojeće izbore.
U skladu sa tim vrši se reevidencija članstva stranke, formiranje mjesnih odbora Stranke za Bosnu i Hercegovinu, gdje je prilikom formiranja mjesnih odbora data šansa mladim i školovanim osobama.
Problemi građana i grada Bugojna su mnogbrojni, preko 6ooo nezaposlenih, svakodnevan odlazak mladih osoba za boljom budućnosti, potpuna politizacija javnih ustanova u Bugojnu, gdje se postavljaju stranački kadrovi, grad  sa jednom od najvećih stopa negativnog prirodnog priraštaja u Bosni Hercegovini daje obavezu svima nama da se ufatimo u koštac sa gore navedenim problemima i da se prestanemo  baviti  politikanstvom, koje je Bugojno učinilo jednim od najsiromašnijih gradova u Bosni i Hercegovini.
Općinski savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Bugojno izražava zadovoljstvo zbog pojačanog interesa građana Bugojna  za Stranku za Bosnu i Hercegovinu, njenu ideju ali i činjenicu da je u potpunosti izvršena reforma stranke.
Press služba Stranke za BiH Bugojno
http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/